Being Human US

All | Season 1 | Season 2 | Season 3 | Season 4

Show summary:
Being Human US (2011) Online Subtitrat, Printre Oameni (2011) Serial Online
Să fii uman: nu a spus nimeni că este uşor. Dar pentru trei colegi de apartament – Aidan, Josh şi Sally – care se întâmplă să fie un vampir, un vârcolac şi o fantomă, este posibil? Află răspunsul din noul serial fantastic “Printre oameni”, o adaptare americană a serialului britanic de mare succes care explorează ce înseamnă să fii uman, prin intermediul acestor trei personaje.
Aidan a fost un soldat în Războiul Civil, care s-a sacrificat vampirilor pentru a-şi salva oamenii. Acum, după 260 de ani, încă încearcă să scape de sub tutela mentorului său puternic, Bishop. Josh a fost un student promiţător la Medicină, forţat să-şi abandoneze familia şi viitorul din cauza unui atac al vârcolacilor, care i-a adus un blestem. Iar Sally, logodită şi fericită înainte de moartea ei tragică, trebuie să-şi continue acum viaţa ca fantomă.
În timp ce Aidan, Josh şi Sally află că sunt destine mai dificile decât moartea, aceştia realizează că viaţa – şi viaţa de dincolo – înseamnă mult mai mult decât îşi imaginează majoritatea fiinţelor umane “normale”.
Share