Crossbones NBC (2014)

All | Season 1

Show summary:
Un serial nou plin de actiune extraordinara, aventura si intriga - intr-o lume unde o persoana nu poate fi sigura cine este eroul si cine este raufacatorul.
Este anul 1729. Pe insula secreta Santa Compana, Edward Teach, cunoscut mai mult ca barbarul pirat Blackbeard, conduce o natie de talhari, haiduci si ticalosi.
Blackbeard are schita a unui cronometru longitudinal, o inventie care va schimba lumea. In timpul unui atac masiv a unei nave englezesti, piratii sai cei mai de incredere incearca sa fure dispozitivul. Dar la bord este Tom Lowe, un spion englez care lucreaza sub acoperire ca medic pe vas. Misiunea lui Lowe este sa previna ca cronometrul sa ajunga in mainile piratilor - si sa-l asasineze pe Blackbeard, daca are oportunitatea. Luat ca prizonier pe Insula Santa Compana, Lowe trebuie sa gaseasca un mod ca sa reansambleze pretiosul cronometru, iar in acelasi timp sa incerce sa descopere planul lui Blackbeard - un plan care include o mare amenintare la tronul Angliei.
Actori: John Malkovich, Yasmine Al Masri, Richard Coyle, Claire Foy, David Hoflin, Tracy Ifeachor, Chris Perfetti, Ezra Buzzington, Kevin Ryan, Henry Hereford , Emilien De Falco
Gen: Drama
Crossbones NBC 2014 Online Subtitrat
Share