Fear The Walking Dead (2015)

All | Season 1

Show summary:
"Fear the Walking Dead" este serialul-pereche al "The Walking Dead", care a fost cel mai urmărit show de televiziune din SUA în rândul adulţilor cu vârsta de 18-49 ani. Astfel, este de aşteptat ca noul serial să atragă o audienţă impresionantă la nivel internaţional, mai ales că prezintă începuturile apocalipsei zombie, care a stat în centrul acţiunii din "The Walking Dead".

Prezentarea începutului apocalipsei zombie le-a impus realizatorilor noului serial "Fear the Walking Dead" implicarea unei distribuţii noi, care îi include pe actriţa Kim Dickens, în rolul consilierei şcolare Madison Clark, şi pe actorul Cliff Curtis, în rolul profesorului Travis Manawa. Aceştia lucrează la un liceu din Los Angeles şi încearcă să menţină o relaţie de familie normală cu copiii lor, care provin din foste căsnicii.
"Fear the Walking Dead", unul dintre cele mai aşteptate noi seriale americane ale anului, va avea premiera în România, luni, la televiziunea AMC, şi va introduce publicul într-o atmosferă tensionată,în care o familie disfuncţională încearcă să se ferească de virusul care generează apocalipsa zombie.
Gen: Drama, Horror
Regizori: Dave Erickson, Robert Kirkman
Actori: Mercedes Mason, Rubén Blades, Kim Dickens
Fear The Walking Dead 2015 Serial Online Subtitrat
Share