Feriha

All | Season 1 | Season 2 | Season 3

Show summary:
Serialul turcesc "Feriha" este o poveste tanara de dragoste. Feriha Yilmaz (Hazal Kaya), protagonista serialului, locuieste in Istanbul, impreuna cu parintii si cei doi frati ai sai. Ea provine dintr-o familie saraca, dar invata foarte bine si are ambitii mari. Tatal ei, RizaYilmaz (Metin Çekmez), este portar in Etiler, un cartier bogat al Istanbulului, iar mama, Zehra Yilmaz (Vahide Gördüm), este menajera.
Feriha nu accepta faptul ca este fiica de portar si le promite parintilor ca va avea o viata mai buna decat a lor. Intrata cu bursa la facultate, Feriha crede ca de acum inainte viata ei va fi mult mai frumoasa. Atat de mult isi doreste aceasta schimbare incat incepe sa modifice realitatea, dandu-le de inteles noilor colegi, majoritatea bogati, ca provine dintr-o familie instarita. Pe aleile facultatii, Feriha il intalneste pe Emir Sarrafoğlu (Cagatay Ulusoy), “baiatul de aur” al facultatii, “printul mostenitor nocturn”, cum il alinta prietenii. Emir, un tanar chipes, are parinti bogati si este inconjurat prieteni “de bani gata”, lucru care o va determina pe Feriha sa mentina aparentele de “fata bogata”. Cei doi tineri se indragostesc nebuneste unul de altul, iar Feriha ajunge sa cada in plasa propriilor minciuni.
TITLU ORIGINAL: Adini Feriha Koydum
DISTRIBUTIE: Regia: Baris Yös, cu: Hazal Kaya (Feriha Yilmaz); Çağatay Ulusoy (Emir Sarrafoğlu); Vahide Gördüm (Zehra Yılmaz ); Metin Çekmez (Rıza Yılmaz);
ANUL: 2011
Share
Feriha - Episodul 72

Feriha - Episodul 72

Vizionare Placuta

Feriha - Episodul 71

Feriha - Episodul 71

Vizionare Placuta

Feriha - Episodul 70

Feriha - Episodul 70

Vizionare Placuta

Feriha - Episodul 69

Feriha - Episodul 69

Vizionare Placuta

Feriha - Episodul 68

Feriha - Episodul 68

Vizionare Placuta