Hart of Dixie

All | Season 1 | Season 2 | Season 3 | Season 4

Show summary:
Hart of Dixie
Noua absolventă cu merite Zoe Hart decide ca după terminarea facultății de medicină să urmeze pașii tatălui său și să devină chirurg cadio-toracic. Dar cānd visele ei, din diferite motive, se prăbușesc, decide să accepte o ofertă de la un doctor străin pe nume Harley Wilkes, ce o va duce tocmai īn Bluebell, Alabama. Cānd ajunge aici, află că Harley a murit și i-a pasat jumătate din responsabilități prin intermediul testamentului său.
Aici descoperă de asemenea, că ospitalitatea sudică nu e chiar așa cum auzise ea, și că celalat doctor Brick Breeland nu este așa de īncāntat să īși īmpartă experiența cu o tānără străină, iar fata lui Lemon este considerată o frumusețe a sudului cu un caracter ce se schimbă nu tocmai īn bine cānd o va īntālni pe Zoe.
Va avea īnsă și aliați găsiți īn primarul Lavon Hayes, vecinul Wade Kinsella ce are o reputație de băiat rău și chipeșul avocat George Tucker, care este și logodnicul lui Lemon. Tocmai cānd este decisă să plece, o vizită a mamei sale o convinge să rămānă aici, să descopere viața dintr-un orășel mic și să se descopere pe ea.
Share