Parenthood (2010)

All | Season 1 | Season 2 | Season 3

Show summary:
Familia Braverman are trei generaţii, prima fiind cuplul Zeek şi Camille Braverman, care sunt căsătoriţi de peste 44 de ani. Cei doi au patru copii, două fiice şi doi fii, iar până ce au crescut aceştia, pentru a păstra familia funcţională, părinţii au ţinut ascunse tot felul de probleme din cuplul lor.
Odată ce Adam, Sarah, Crosby şi Julia au ajuns adulţi, părinţii Braverman au început să redescopere nemulţumirile băgate ani de-a rândul sub preş, pe care acum cei patru copii le pot înţelege, având şi ei obligaţii de familie, la rândul lor.
Adam, fiul cel mare, conduce o firmă producătoare de pantofi, e căsătorit cu Kristina, o soţie care-l iubeşte, îl susţine şi e foarte implicată în comunitate, iar împreună au doi copii, o fat[ adolescentă şi un băiat, care are p personalitate mai dificil de integrat.
Sarah, a doua fiică a lui Zeek şi Camille, s-a întors în casa părintească la 38 de ani, divorţată, cu doi copii şi fără o meserie, căci căsătoria ei de tânără a împiedicat-o să obţină o diplomă. Sarah are cu fostul ei soţ, Seth, o fiică foarte inteligentă, dar rebelă, pe Amber şi un fiu sensibil şi idealist, Drew. Julia Braverman, căsătorită cu Joel, are o fetiţă precoce şi manipulatoare, pe Sydney.
Julia e o avocată de succes, care pune pâinea pe masă, în timp ce Joel a preluat rolul casnic şi e cel care stă acasă cu Sydney.
Cel de-al patrulea Braverman din a doua generaţie, Crosby, e un burlac care trăieşte libertin, fără griji, casa lui fiind de altfel o ambarcaţiune ancorată în port. Lucrurile se schimbă atunci când Jasmine, o fostă prietenă, apare în oraş cu veşti.
Fiecare dintre cele trei generaţii Braverman are probleme specifice şi fiecare familie funcţionează după alte reguli şi în alt ritm, dar atunci când se adună toţi, în familia extinsă, trebuie să găsească modalităţi de a face faţă provocărilor care apar în interacţiuni fiindcă doar aşa se pot bucura de unitate şi de sprijinul celor dragi. Altfel, diferenţele de percepţie şi gândire dintre ei îi pot dezbina.
Parenthood 2010 – Numai tata sa nu fii 2010 ! Serial Online Subtitrat
Gen: Comedie, Drama
Share