Rome (2005)

All | Season 1 | Season 2

Show summary:
Este anul 52 I.C. Pentru patru sute de ani de la fondarea Republicii, Roma a fost cel mai bogat oraş din lume, o metropolă cosmopolită populată de un milion de oameni, epicentrul unui imperiu īn expansiune.

Republica a fost fondată pe principiul puterii comune şi nu a permis niciodată unui singur om să deţină controlul absolut. Dar aceste principii sunt puternic zguduite şi roase de corupţie şi excese. Clasa de la conducere a devenit exagerat de bogată, iar vechile valori spartane de disciplină şi unitate socială au fost uitate. Īntre clasele sociale este o diferenţă uriaşă.

Sistemele politice şi legale se dovedesc pline de fisuri, iar puterea e aproape numai a armatei. O dramă care abundă de intensitatea dragostei şi a trădării, descriind relaţiile dintre sclavi şi stăpāni, soţi şi soţii.

ROMA - observată atent īn vremurile īn care Republica urma să dispară, iar Imperiul era cel care avea să-i ia locul. Serialul original ROMA / ROME a stārnit īntrebări şi a născut discuţii şi controverse. Este o producţie care a implicat o muncă de proporţii uriaşe, atāt din punct de vedere al cercetărilor istorice, cāt şi al eforturilor şi resurselor folosite.
Gen: Actiune, Drama, Istoric
Creator: Allen Coulter
Actori: Kevin McKidd, Ray Stevenson
Rome (2005-2007) Serial Online Subtitrat
Share