The Secret Circle

All | Season 1

Show summary:
Cassey Blake a fost o adolescentă normală şi fericită până când mama ei a murit într-un incendiu aparent accidental. Orfană şi foarte tristă, Cassie se mută cu bunica ei Jane în frumosul orăşel Chance Harbor, Washington – orăşel pe care mama ei îl abandonase cu ceva vreme în urmă – ai cărui locuitori par să o cunoască mai bine pe Cassey decât ea însăşi.
Când Cassey începe să îşi cunoască colegii de liceu – dintre care dulcea Diana şi chipeşul său iubit Adam, singuraticul Nick, fata cea rea Faye şi secunda acesteia Melissa – lucruri ciudate încep să se întâmple. Când noii săi prieteni încep să îi explice că se trag din familii de vrăjitoare şi că au aşteptat-o pe Cassie să li se alăture pentru a completa o nouă generaţie a Cercului Secret, Cassie refuză să îi creadă, până când Adam îi arată cum să îşi deblocheze propriile puteri magice.
Credinţa îi este confirmată atunci când găseşte o scrisoare de la mama sa, care îi este adresată, într-o veche carte de vrăji; dar abia acum înţelege adevăratul şi periculosul său destin. Ce nu ştiu aceşti tineri este că nu toţi vrăjitorii îşi folosesc puterile cu un scop pozitiv şi este vorba mai ales de adulţii din oraş şi de asemenea că moartea mamei lui Cassie nu a fost tocmai un accident.
Share