The Shannara Chronicles (2016)

All | Season 1

Show summary:
The Shannara Chronicles este un serial TV american fantastic dramatic creat de Alfred Gough și Miles Millar. Este o ecranizare a trilogiei originale Shannara scrisă de Terry Brooks. A avut premiera pe MTV în SUA la 5 ianuarie 2016.

Povestea are loc la sute de ani de la distrugerea civilizației actuale printr-un Mare Război care a făcut nelocuibilă mare parte a planetei și a transformat ultimii supraviețuitori în oameni, elfi, pitici, gnomi sau troli. În același timp, mare parte a tehnologiei s-a pierdut, acesta fiind motivul pentru care rasa umană a fost aruncată înapoi într-o lume medievală.

Un copac elf cunoscut sub numele de "Ellcrys" este pe moarte; vestea proastă este că pomul era ultima sursă de magie care protejează cele "Patru Ținuturi" (Four Lands) de lumea demonilor. Amberle Elessedil (Poppy Drayton) este singura care poate salva copacul, ea trebuie să elibereze magia pe care elfii nu au mai folosit-o de mii de ani. Cu ajutorul lui Wil Ohmsford (Austin Butler) și a Eretriei (Ivana Baquero) va porni într-o călătorie de căutare a magiei pierdute, cu toate acestea misiunea nu va fi una ușoară.
Share