Unforgettable (2011)

All | Season 1 | Season 2 | Season 3

Show summary:
Serialul Memorie perfectă o prezintă pe Poppy Montgomery în rolul misterioasei Carrie Wells, o fostă poliţistă ce suferă de o afecţiune rar întâlnită care face ca memoria ei să funcţioneze fără cusur. Fiecare loc, conversaţie, moment de bucurie sau decepţie rămân întipărite în mintea sa pentru totdeauna. Aceasta nu înseamnă doar că nu uită nimic, ci că nu poate să uite nimic. Un singur lucru face excepţie însă, şi anume că nu-şi poate aminti detalii din ziua în care a fost ucisă sora sa acum câţiva ani.
Din acel moment, Carrie a încercat să-şi ignore trecutul, dar ajunge brusc să lucreze cu fostul ei iubit şi partener, Al Burns, detectiv în cadrul poliţiei din New York, atunci când este nevoită să se consulte cu acesta pentru un caz de omucidere. În echipa lui Al Burns sunt detectivul Mike Costello, mâna sa dreaptă, detectivul Roe Saunders, cel mai tânăr membru al echipei şi detectivul Nina Inara, o poliţistă îndrăzneaţă cu atitudine de cartier.
Carrie consideră că este cât se poate de firesc să se întoarcă la lucru după pauza luată. În ciuda sentimentelor contradictorii avute pentru Al, hotărăşte să intre definitiv în echipa lui ca detectiv şi să rezolve cazurile de omucidere – mai exact să elucideze misterul morţii surorii ei. Tot ce rămâne de făcut este să-şi amintească.
Gen: Crima, Drama
Creatori: John Bellucci, Ed Redlich
Actori: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Michael Gaston
Unforgettable 2011 Memorie perfectă Serial Online Subtitrat
Share