Unforgettable (2011)

All | Season 1 | Season 2 | Season 3

Show summary:
Serialul Memorie perfectă o prezintă pe Poppy Montgomery īn rolul misterioasei Carrie Wells, o fostă poliţistă ce suferă de o afecţiune rar īntālnită care face ca memoria ei să funcţioneze fără cusur. Fiecare loc, conversaţie, moment de bucurie sau decepţie rămān īntipărite īn mintea sa pentru totdeauna. Aceasta nu īnseamnă doar că nu uită nimic, ci că nu poate să uite nimic. Un singur lucru face excepţie īnsă, şi anume că nu-şi poate aminti detalii din ziua īn care a fost ucisă sora sa acum cāţiva ani.
Din acel moment, Carrie a īncercat să-şi ignore trecutul, dar ajunge brusc să lucreze cu fostul ei iubit şi partener, Al Burns, detectiv īn cadrul poliţiei din New York, atunci cānd este nevoită să se consulte cu acesta pentru un caz de omucidere. Īn echipa lui Al Burns sunt detectivul Mike Costello, māna sa dreaptă, detectivul Roe Saunders, cel mai tānăr membru al echipei şi detectivul Nina Inara, o poliţistă īndrăzneaţă cu atitudine de cartier.
Carrie consideră că este cāt se poate de firesc să se īntoarcă la lucru după pauza luată. Īn ciuda sentimentelor contradictorii avute pentru Al, hotărăşte să intre definitiv īn echipa lui ca detectiv şi să rezolve cazurile de omucidere – mai exact să elucideze misterul morţii surorii ei. Tot ce rămāne de făcut este să-şi amintească.
Gen: Crima, Drama
Creatori: John Bellucci, Ed Redlich
Actori: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Michael Gaston
Unforgettable 2011 Memorie perfectă Serial Online Subtitrat
Share