Eaten Alive (2014)


Rate this episode:

Realizatorul de documentare despre natură Paul Rosolie, care a dorit să se lase înghiţit de viu de un anaconda, nu a avut în cele din urmă forţa necesară pentru a duce acest experiment până la capăt, în emisiunea "Eaten Alive", produsă de Discovery Channel.
Apărător al pădurii amazoniene, Paul Rosolie voia să atragă atenţia opiniei publice pentru a denunţa distrugerea zonelor verzi din America de Sud, lăsându-se înghiţit de viu de un anaconda, într-un documentar şocant, "Eaten Alive", ce a fost difuzat duminică pe Discovery Channel.
Sperând să atragă în faţa micilor ecrane un număr cât mai mare de telespectatori, postul de televiziune american a promovat intens acest documentar, prin difuzarea multor clipuri publicitare şi a unui număr mare de interviuri ale naturalistului. Acesta a declanşat însă şi un val uriaş de critici, mai ales din partea PETA şi a militanţilor ecologişti, care au considerat că acea "cascadorie" a lui Paul Rosolie reprezintă "un abuz de cea mai joasă speţă comis asupra unui animal", care "a avut de suferit din cauza unor cote de audienţă".
Eaten Alive 2014 Documentar Online Subtitrat

loading...


Fara subtitrare! Server 1 Server 2