Home Alone 2 Lost in New York (1992)


Rate this episode:

Singur acasa 2 - Pierdut in New York (1992), Home alone 2 (Singur acasa 2) [1992] online gratis, Home Alone 2 (1992)
Kevin McAllister si familia lui se pregatesc sa mearga la Miami pe timpul sarbatorilor. La aeroport, Kevin se pierde de-ai lui si ajunge pe un avion catre New York. Ajuns in oras, Kevin reuseste sa ia un taxi pana la Plaza Hotel unde, folosindu-se de cartea de credit a tatalui sau, isi inchiriaza un apartament. Pe timpul sederii sale, Kevin se imprieteneste cu un proprietar al unui magazin de jucarii pe nume Marv, si cu o femeie fara adapost indragostita de porumbei. Dar el da si peste fostii sa dusmani, Harry si Marv, care tocmai au iesit de la puscarie. Cand Kevin afla ca cei doi vor sa jefuiasca magazinul lui Marv in ajunul Craciunului, isi face un plan pentru a-i opri. Intre timp, mama lui Kevin realizeaza ca cel mic s-a pierdut de ei si incearca acum sa-l gaseasca.
Īn "Singur acasă 2: Pierdut īn New York", Kevin McCallister (Macaulay Culkin) revine, de această dată avānd īntreg oraşul New York drept teren de joacă. Dar nu va fi singur multă vreme. Bandiţii de doi bani, Harry şi Marv (Joe Pesci şi Daniel Stern) despre care s-a dus vestea, au mirosit şi ei că e rost de ceva şi, lingāndu-şi īncă rănile de la ultima īntālnire cu Kevin, pun la cale o escrocherie pe scară mare.
Twentieth Century Fox prezintă urmarea la comedia care s-a bucurat de un mare succes, filmul care se situează pe locul trei din punct de vedere al īncasărilor din īntreaga istorie a filmului artistic.

loading...


Server 1

Server 2
Server 3