Hyena Road (2015)


Rate this episode:

Forţele coaliţiei conduse de NATO şi America sunt încă implicate într-o bătălie continuă de-a eradica forţele Talibane de la periferia Afghanistanului. Staţionat împreună cu trupele canadiene în Kandahar, Ryan Sanders (Rossif Sutherland) conduce o echipă de lunetişti care au ca scop principal acela de-a proteja echipele de construcţie ce lucrează la o autostradă prin interiorul ţării, autostrada cunoscută ca fiind „Drumul Hienei” din cauza amplasamentului său şi importanţei sale. Refugiindu-se într-un sat în timpul unei ambuscade din partea talibanilor, Ryan şi ai lui sunt ajutaţi de către un bătrân local.

Datorită ajutorului din partea acestui bătrân, forţele de gherilă talibane se retrag. Revenit în baza de la Kandahar, Sanders povesteşte întreaga întâmplare ofiţerului sau de comandă pe nume Jennifer Bowman (Christine Horne), care se întâmplă să fie şi iubita lui. Relaţia lor amoroasă a început cu câteva luni înainte de-a pleca pe front, însă ea a ajuns într-un punct critic şi Bowman ia în considerare o despărţire înainte că superiorii lor să afle despre ei.

Pete Mitchell (Paul Gross) de asemenea îl abordează pe Sanders şi îi cere informaţii despre întâmplare, el fiind convins de faptul că legendarul luptător pentru libertate cunoscut sub supranumele de „Fantoma” s-a întors şi el este cel care i-a ajutat să scape de talibani. Mitchell îl pune pe Sanders să îl caute pe cel care în urmă cu câteva decenii a ajutat să alunge forţele Sovietice din Afghanistan, fiind convins că acesta ar putea să le fie un aliat de nădejde în tentativa lor de-a stabili ordinea în ţară şi a aduce pacea printre cetăţenii afghani.
Regizor: Paul Gross
Actori: Paul Gross, Rossif Sutherland
Gen: Drama, Razboi
Hyena Road 2015 Film Online Subtitrat, Drumul Hienei 2015 Online Subtitrat

loading...


Server 1 Server 2 Server 3 Server 4 Server 5