Legend (2015)


Rate this episode:

Regizat de Brian Helgeland, „Gangsteri de legend㔠spune povestea celor mai cunoscuți infractori britanici, gemenii Reggie și Ronnie Kray, īn perioada lor de glorie de la jumătatea anilor '60.

După ce Ronnie este eliberat din īnchisoare, cei doi frați īncep să-și consolideze imperiul īn Londra, īncercānd să elimine cartelul criminal al lui Charlie Richardson și colaborānd cu mafia americană care caută să pătrundă īn oraș. Celebri și invidiați, aceștia īși creează relații printre cei mai influenți londonezi, se lăfăie īn bogații și par de neoprit.

Pe de altă parte, Reggie se īndrăgostește de Frances Shea și se căsătorește cu ea, promițāndu-i că va face doar afaceri legale. Astfel, cumpără și conduce mai multe cluburi de noapte. Īnsă cum nimic nu durează o veșnicie, imperiul Kray īncepe să se clatine sub amenințări care apar din toate părțile. Investigația poliției ajunge tot mai aproape de adevăr, iar Ronnie este din ce īn ce mai violent și paranoic, cu tendințe distructive care īl conduc la greșeli flagrante.

Din 16 octombrie pe marile ecrane, Freeman Entertainment īl prezintă pe Tom Hardy īn rol dublu, odată cu premiera thrillerului inspirat din fapte reale, „Gangsteri de legendă”.

Regizor: Brian Helgeland
Actori: Tom Hardy, Emily Browning
Gen: Biografic, Crima, Thriller
Gangsteri de legenda 2015 Film Online Subtitrat

loading...


Server 1 Server 2 Server 3 Server 4