Superman Returns (2006)


Rate this episode:

Superman – născut pe o planetă care a murit de mult – a fost crescut de părinţii săi adoptivi, la fermă Kent din Kansas. Tânărului Kal-El i se dă un nou nume Clark Kent, şi deşi el a crescut printre oameni, nu este unul dintre ei. Sub soarele galben al Pământului, el poate face lucruri la care oamenii nu pot decât să viseze, dar pentru a putea coexista cu ei, el trebuie să ducă o viaţă dubla ca un om prietenos, transformându-se în secret în Omul de Oţel când crizelele lumii în care trăieşte îi solicită ajutorul.
Dar acum, crizele lumii au trecut nerezolvate timp de cinci ani cât Superman a dispărut într-un mod misterios. Fără el, rata crimelor din oraşul Metropolis a crescut foarte mult şi acest lucru fără a număra viitoarele acţiuni destructive ale lui Lex Luthor, care a ieşit din închisoare cu intenţia de a folosi secretele tehnologice ale lui Superman pentru a obţine glorie şi câştiguri personale.
Lois Lane, reporterul star al ziarului “Daily Planet” şi iubirea vieţii lui Superman, şi-a continuat viaţa de când Superman a plecat fără să spună vreun cuvânt.
Chiar a câştigat un Premiu Pulitzer pentru eseul sau “De ce Nu Are Lumea Nevoie de Superman.” Lois are acum alte lucruri cu care se confruntă – ea este acum căsătorită cu nepotul editorului şi are un copil de care trebuie să aibă grijă.
Dar, pentru Superman, lunga sa căutare a locului sau din Univers se sfârşeşte la ferma de la Kent, în mijlocul singurei familiei pe care a cunoscut-o vreodată. Destinul sau este în Metropolis, unde doar o privire în ochii lui Lois îi spune că acesta este locul, printre pământenii cu defecte, dar în cele din urmă oameni buni, care este adevărata lui casă.
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Director: Bryan Singer
Writers: Michael Dougherty (screenplay), Dan Harris
Actori: Brandon Routh, Kevin Spacey, Kate Bosworth
Superman Revine (2006) Film Online Subtitrat

loading...


Server 1 Partea 1

Partea 2
Server 2 Partea 1 Server 2