The Brass Teapot (2012)


Rate this episode:

John şi Alice sunt doi tineri căsătoriţi, foarte īndrăgostiţi unul de celălalt, care locuiesc īntr-un orăşel nord-american şi sunt tot timpul īn criză de bani. Īn perioada liceului, Alice a fost votată ca fiind eleva cu cele mai mari şanse de a reuşi īn viaţă, dar acum abia este capabilă să trăiască de pe o zi pe alta şi să pună o farfurie cu māncare pe masă, īn vreme ce alţi prieteni şi foşti colegi se bucură de succes īn cariere şi nu duc lipsă de nimic.
Nevroticul ei soţ John, care suferă de tot felul de fobii, nu vrea decāt să facă rost de bani pentru a-şi achita facturile restante. După ce sunt implicaţi īntr-un accident de automobil, Alice intră īntr-un magazin de antichităţi situat pe marginea drumului şi este irezistibil atrasă de un ceainic pe care decide să īl fure, īn scurtă vreme dāndu-şi seama că obiectul are puteri magice şi produce bani ori de cāte ori o persoană simte durere fizică sau emoţională.
Īncāntaţi de extraordinara sursă de bani nemunciţi, John şi Alice īncep să inventeze moduri de a se răni singuri, unul pe celălalt sau alţi oameni. Pe măsură ce suferinţa atinge un prag nepermis de īnalt, cei doi soţi conştientizează faptul că au alunecat prea mult pe această pantă periculoasă.

loading...


Server 1

Server 2 Server 3
Server 4 Server 5