The Client List (2010)


Rate this episode:

Lista clienţilor (2010) Online Subtitrat
Sam, mamă a 3 copii şi soţie, plus soţul ei, Rex, se confruntă cu grave probleme financiare fiind în pericol de a fi daţi afară din casă. Căutând cu disperare un loc de muncă, Sam se angajează la un salon de masaj care îi poate oferi salvarea. Dar este pusă să aleagă intre salvarea familiei şi demnitate şi respectul de sine.
Filmul The client list prezinta povestea familiei Horton, Samantha si Rex trec prin momente dificile dupa ce au ramas fara slujba, iar din cauza datoriilor risca sa isi piarda si casa. Astfel Samantha ia decizia de a se angaja ca maseuza, doar ca acel job era mai mult decat atat, ea face sacrificiul de a accepta sa devina prostituata pentru a isi vedea familia fericita. Doar ca lucrurile risca sa scape de sub control atunci cand aceasta observa cat de multi bani se castiga din meseria pe care ea o presteaza.
Samantha trebuie sa aleaga astfel intre bani si relatia sa cu Rex care devine din ce in ce mai subreda, deoarece sotia sa isi dedica prea mult timp meseriei sale si isi neglijeaza complet cei trei copii. Acest film este inspirat din fapte reale.

loading...