Toate Panzele Sus (1976)


Rate this episode:

Toate Panzele Sus este o ecranizare dupa romanul cu acelasi nume al lui Radu Tudoran. Filmul prezinta povestea a doi tineri prieteni: unul roman Anton Lupan si celalalt francez Pierre Vaillant dornici de aventura. Astfel visul lor este o calatorie spre tara de foc asemenea marelui explorator Charles Darwin. Reusesc sa-si cumpere o goeleta (L'Esperance), insa bucuria le-a fost de scurta durata deoarece intr-o confruntare cu piratii lui Spanu atat L'Esperance cat si Pierre Vaillant dispar fara urma.
Timp de 5 ani Anton Lupan a cautat o urma a bunului sau prieten iar sperantele i-au reaparut cand din intamplare a dat peste epava fostei sale corabii. Acest lucru l-a determinat sa continue cautarea prietenului sau si dupa ce goeleta a fost complet reparata, impreuna cu echipajul sau a plecat spre marea aventura unde vor intampina fel de fel de peripetii (uragane, lupte cu pirati si multe altele) pe care vor incerca sa le treaca cu bine si sa-si implineasca dorintele. Ramane de vazut daca vor si reusi.
Regizor: Mircea Muresan
Scenarist: Radu Tudoran
Genul: Actiune / Aventura
Toate panzele sus 1977 Serial Online

loading...


Episodul 1 Episodul 2 Episodul 3 Episodul 4 Episodul 5 Episodul 6 Episodul 7 Episodul 8 Episodul 9 Episodul 10 Episodul 11 Episodul 12